Nieuwe trailer voor Ace Combat 7 showt de ‘Cobra’

Jawel, er is weer een nieuwe trailer voor Ace Combat 7: Skies Unknown verschenen vanaf de TGS. In deze trailer wordt de post stall maneuver ‘Cobra’ geshowd.

Ok, even een snelle les over de werking van een vliegtuig. Een vliegtuig maakt gebruik van de combinatie van snelheid en de vorm van zijn vleugels om ‘lift’ te creëren. Dit zorgt ervoor dat het ook daadwerkelijk van de grond komt. Wanneer je eenmaal in de lucht bent en je snelheid is te laag, dan verlies je lift (stall) en dondert je vliegtuig uit de lucht. Simpel toch? Met een straaljager kun je hier iets meer mee spelen. Daar zit zo’n idioot sterke motor in dat het toch mogelijk is om onder een bepaalde hoek door te vliegen, maar een aanrader is het zeker niet.

In de trailer zie je de post stall maneuver, ook wel de Cobra genoemd. De theorie hierachter is dat als je achtervolgt wordt en je achtervolger is maar dichtbij genoeg, je de neus van je vliegtuig in één keer de lucht ingooit om een verticale positie aan te nemen. Hierdoor wordt je afgeremd tot onder je stall-snelheid, waardoor je achtervolger doorschiet. Door nu je vliegtuig weer recht te trekken kom je achter hem terecht en kun je hem de lucht uit schieten.

In de praktijk wordt dit alleen in shows gebruikt, maar straks in de game kun je dit dus daadwerkelijk toe gaan passen. Check de trailer vooral om te zien wat een vette move dit is! Helaas is er nog altijd geen releasedatum bekend, maar het moge duidelijk zijn dat ik aldoor enthousiaster word van deze game.

Zijn er nog meer toekomstige Aces onder ons?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments