Bloed druipt waar het niet gaan kan in campaign van Gears 5

When the blood on your hands, runs in your veins!

Nog ruim 2 weken wachten en we kunnen EIN-DE-LIJK aan de slag met Gears 5. Heb je deze insane strakke story trailer al bekeken?

F*ck yeah! Wat kijk ik uit naar Gears 5. Afgelopen weken hebben de Gears fans al kunnen genieten van twee weekeinden online multiplayer tech tests en hebben we verschillende trailers voorbij zien komen. Escape, Horde, je eigen levels bouwen. We hebben het allemaal langs zien komen.

The Coalition publiceert story trailer van Gears 5

Als je het Gears nieuws dus goed gevolgd hebt op onze website dan heb je inmiddels een vrij volledig beeld van de online multiplayer. Het enige waar je dan waarschijnlijk nog op aan het wachten bent is meer informatie over de campaign. Een geliefd onderdeel van vrijwel iedere Gears fan! En die informatie is er nu eindelijk in de vorm van een story trailer met Kait in de hoofdrol.

Dus ga er maar eens even goed voor zitten, want het verhaal van Kait zou wel eens een bijzondere wending kunnen gaan krijgen. Want wat voor keuzes maak je als blijkt dat het bloed aan je handen ook het bloed is dat door je aderen stroomt?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments