De update staat al weer een dag dus we zijn een beetje aan de late kant met het melden ervan. Vakantietijd zullen we maar zeggen.

Gister werd er dus weer een Xbox Update uitgegooid. Misschien heb je het niet eens in de gaten gehad dat je hem hebt gekregen dus we melden het maar even. Wat is er allemaal weer veranderd?

De zaken die men heeft aangepakt, zijn veelal aanpassingen waar de fans om gevraagd hadden. Zo kan je nu een custom Gamerpic op je profiel zetten. Oftewel, als je in plaats van een avatar je eigen foto wil zetten of iets van je favoriete club of muziekband, dan kan dat nu. Ook je Club profiel of achtergrond kan nu met eigen plaatjes worden verfraaid. Hou er wel rekening mee dat men streng kijkt naar de regels, de Live Code of Conduct, dus geen verboden zaken neergooien. Dat kan je een ban opleveren.

Co-streaming

Leuk voor de Streamers onder ons. Je kan nu met drie van je vrienden tegelijkertijd een stream verzorgen. De optie ‘invite to a co-stream’ zal nu zichtbaar zijn in het profiel of je nodigt gewoon je party uit, dat kan ook.

Ook is het nu makkelijker om streams van andere Club leden te vinden. In de Club homepage staat nu een tab Mixer. Daar zie je alle leden die actief aan het streamen zijn.

Controller aanmelden

Ook een leuke nieuwe gadget. Je kan nu jouw eigen controller koppelen aan het aanmelden. Zodra je de controller aanzet, wordt je automatisch aangemeld met het gekoppelde account. Dit kan in instellen in je “Sign-in, security & passkey” sectie.

Arena

Met de nieuwe user-generated toernooien in Killer Instinct is het nog makkelijker geworden om met je vrienden te strijden. Je kan in een Club een Arena toernooi aanmaken en iedereen kan daar, als je dat instelt, dan aan mee doen.

Het is ook makkelijker om te zien wie er meedoen of wie er in Arena aan het winnen zijn.

Xbox Game Pass

De abonnementhouders van deze pass kunnen nu ook via de Xbox app hun abonnement bekijken. In de Store zie je een optie om alle games die nu in de Pass zitten op een rij te zetten. Vanaf de app kan je ze dan ook direct installeren op je Xbox One.

Er zijn nog meer aanpassingen op de app te vinden, wil je weten wat? Check dan even Major Nelson voor alle details.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties