Na de testperiode door de Insiders is nu het gehele Xbox volk aan de beurt. Deze update is nu live voor alle gebruikers.

Het brengt een aantal verbeteringen aan. Deze eerste update van 2018 geeft wat nieuwe ‘coole’ toepassingen aan je dashboard.

Je kan nu bijvoorbeeld de ‘volgende achievement’ optie in de Guide zien verschijnen waarin je een lijst van bijna behaalde Achievements kan zien. Welke game moet je gaan spelen om die bijna gehaalde Achievement te scoren. Je kan deze zelfs sorteren.

Mini Game Hubs zullen ook rechts in de Guide te zien gaan zijn. Hierdoor heb je snel toegang tot de Game Hub en kan je allerlei info zien zonder dat je daarvoor uit de actie van die game hoeft te stappen. Dit laat ook zien welke van je vrienden aan het spelen zijn of welke Achievement eraan staat te komen.

Ik ben er niet!!

Je kent het vast wel. Je bent net lekker een single player aan het spelen, doet je best om alle gesprekken te volgen en PLING, je wordt gestoord. Vanaf nu kan je aangeven dat je niet gestoord wil worden door de Niet Storen status aan je profiel te verbinden. Dit zorgt dat er geen notificaties in beeld komen en laat je vrienden weten dat je niet beschikbaar bent voor andere games of activiteiten.

Ook de comments in de community feed moeten straks makkelijker te zien zijn. Ook krijgen we meer Afsluit opties als je een tijdje niks aan het doen bent in het Power menu. Naast het afsluiten van je console na één of zes uur, komen er nu ook de opties twee, drie, vier en vijf uren bij.

 

Dit zijn een beetje de belangrijkste aanpassingen. Daarnaast zijn er nog een aantal kleinere tweaks toegepast.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments