De jaarlijkse XBNL-awards zijn in volle gang. Afgelopen maandag kon je stemmen op de genomineerden van de ‘Elke Pixel Telt’-award en afgelopen zondag werden de genomineerden van de ‘At Your Service’award bekent gemaakt. Vandaag is het de beurt voor de genomineerden van de ‘Ik Hang aan je Lippen’-award om op de rode loper te shinen.

De ‘Ik Hang aan je Lippen’-award gaat natuurlijk over de beste verhalende games. Een mooie wereld kan indrukwekkend zijn, maar het zijn de verhalen in de wereld die herinnert zullen worden. Zit de verhaalvertelling goed in elkaar? Hoe worden de characters neergezet? Passen de dialogen bij de sfeer van het verhaal en de wereld? Hoe zit het met de voice-acting?

Ook in 2020 zijn weer een aantal verhalende pareltjes verschenen. En het goede nieuws is dat jij door je stem uit te brengen, kunt laten weten welke game volgens jou het beste verhaal te bieden heeft.

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Ik hang aan je lippen award'-award

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

De uitslag volgt op 30 december

De poll blijft een week open staan. Op 30 december 2020 maken we de winnaar bekend. Laat in de tussentijd vooral je stem in de commentsectie of op onze Discord horen! In onze wekelijkse podcast zullen we tevens uitgebreid bespreken waarom deze games volgens ons de genomineerden zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments