Vandaag in “games die er beter uitzien dan dat ze daadwerkelijk zijn”, Project CARS 2! De trailer is gelekt en de eerste beelden zijn uiteraard prachtig!

Project CARS is al bijna twee jaar op de markt en direct na de release van de game werd nummer 2 al aangekondigd. Hoewel ontwikkelaar Slightly Mad Studios voor het eerste deel gekozen heeft om de ontwikkeling helemaal open te gooien voor de community, zien we voor deel twee weer een traditionele “we zeggen lekker niks”-strategie. En wat gebeurt er dan? Juist, dan lekt er vanzelf wel wat…

“Lekken”

En dan lekt er geen halfbakken plaatje van een monitor met de game, of een slip-of-the-tongue van een ontwikkelaar. Nee, er lekt een heuse trailer, in volle glorie op 1440p en 60fps. Dus in hoeverre het om “lekken” gaat of een welbekende marketingstruc, dat is maar even de vraag. Maakt ook niet uit trouwens, een trailer is een trailer.

Achtergrondmateriaal

Wat uiteraard opvalt aan de trailer is dat, net zoals Project CARS 1 destijds, ook dit er weer fantastisch prachtig uitziet. Ik hoop wel dat ze naast het pracht en praal eens even serieus werk stoppen in het racen zelf, want over deeltje 1 was ik nou niet echt om over naar huis te schrijven. Daar bleef het bij mooie screenshots nemen, racen was er niet bij.

Weer het weer

Deel 1 stond bekend om z’n prachtige regen-shots en dat moest en zou er ingestampt worden, want van de 10 tracks die je deed, mocht je er 6 in de regen rijden. Een beetje onrealistisch aangezien alle tracks buiten Nederland waren.

In de trailer zie je dat er naast de natte tracks, die er nu nóg spectaculairder uitzien, ook besneeuwde banen zijn. Sterker nog, je kunt van het asfalt af en in de sneeuw rijden. Sneeuwengeltjes driften ofzo.

Wat denken jullie er van? Hebben jullie er goede hoop in? Ik wens Slightly Mad in elk geval een vruchtbare ontwikkeling toe, want Forza staat nu ook zo op eenzame hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties