Gisteravond werd er nog keihard ge-gamed in de Twitch stream van GTA Online, samen met onze community members. Dit resulteerde in knotsgekke situaties van exploderende helicopers tot ragequittende Domingo’s. Kortom hilariteit alom. Rockstar kondigde vandaag via een teaser aan dat ze met nog meer content voor GTA Online komen.

Rockstar wil dat wij onze zuurverdiende Heist centen kunnen uitgeven aan coole nieuwe items. Of het geld daadwerkelijk ook zuur verdiend is laat ik aan jullie over. In het verleden kon je door middel van bugs grof geld verdienen, waardoor sommige mensen nooit meer hoeven te werken in Los Santos. Dit mag echter de pret niet drukken en daarom is het altijd leuk als er wat nieuws aangekondigd wordt.

 

gta5_new_car_gun

 

 

 

 

En TADAA! daar was het plaatje. Een vette car met omhoogstaande deuren en een gepimpte gun. De gun lijkt op een aangepaste .50 gun van GTA 5 met een nice borduursel erop getekend. De auto met omhoogstaande deuren heeft lage rally lichten en een carbon motorkap. De auto heeft twee bekende modificaties die je kan aanschaffen bij een plaatselijke autodealer: Los Santos Customs. Rockstar zelf zegt dat dit nog maar een klein stukje is van de content waar ze achter de schermen mee bezig zijn. De update zal snel komen en er zullen veel nieuwe speeltjes voor ons komen om mee te spelen, aldus Rockstar.

Voorlopig zullen er niet snel Heists bijkomen, het is erg complex om dit goed in elkaar te zetten zegt Rockstar. Wel zullen ze snel met updates komen voor andere Job modi en nieuwe missies.

“For those asking for more Heists, please understand that Grand Theft Auto Online Heists were a tremendous undertaking so it’s not the sort of thing where we can easily create and publish additional Heists like other Job modes and missions. ”

Op Rockstar’s eigen website werd er een Asked & Answered gehouden en fans vroegen het bedrijf of de console-versie van GTA V ook voorzien zal worden van de Rockstar Editor. De Rockstar Editor maakt het onder andere mogelijk om replays op te slaan en nog veel meer. Deze editor zit al in de pc-versie, maar nog altijd niet voor de consoles. Rockstar heeft laten weten dat ze op dit moment bezig zijn om dit te verwezenlijken voor de Xbox One en PS4. Naast dit goede nieuws laat het bedrijf ook weten dat het radio station The Lab ook naar de consoles zal komen, maar dat een eigen radio station gewoonweg helaas niet mogelijk is, zoals wel het geval is voor de pc-versie.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties