More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Harry Potter: Quidditch Champions

  september 3

  Stijg op voor je volgende avontuur! Duik in de betoverende wereld van Zwerkbal en speel in je eentje, of deel de magie met vrienden en familie.

  JE ZWERKBALDROMEN KOMEN UIT
  Stijg tot grote hoogtes in een van de klassieke posities – Jager, Zoeker, Wachter of Drijver – die allemaal een unieke speelstijl hebben. Zweef door legendarische Zwerkbal-arena’s en kaarten met nooit eerder vertoonde gebieden uit de tovenaarswereld.

  MEERDERE MANIEREN OM TE SPELEN
  Speltype carrière: klim op van potjes in de achtertuin van het Nest van de familie Wemel tot belangrijke wedstrijden bij het WK Zwerkbal en word de nieuwe kampioen, alleen of in online coöp met teams van maximaal drie vrienden. Vriendschappelijk: kies je teams, map en moeilijkheidsgraad en speel alleen of met teams van maximaal drie spelers in online coöp. Speler tegen speler: stel je vaardigheden op de proef in competitieve online wedstrijden tegen andere Zwerkbalteams.

  JOUW ZWERKBAL OP JOUW MANIER
  Ga voor een andere aanpak: stijg in niveau en gebruik vaardigheidspunten om jouw speelstijl op elke positie aan te passen. Kies een andere vliegstijl door van bezem te wisselen en die sterker te maken. Speel als jezelf of als iconische Harry Potter-personages: met cosmetische aanpassingsopties en klassieke ontwerpen kun je jezelf laten zien in de game.

  Gegevens

  Datum:
  september 3
  Evenement Tags:
  , , ,