More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Star Wars Outlaws

  augustus 30

  €79,99

  Beleef de eerste open-world action-adventure Star Wars™-game ooit en verken zowel iconische als nieuwe unieke locaties in het heelal. Zet alles op het spel als de schooier Kay Vess, terwijl je op zoek gaat naar vrijheid en de middelen om een nieuw leven te beginnen. Vecht, steel en bedrieg je een weg door de onderwereld terwijl je het opneemt tegen de misdaadsyndicaten van het heelal.

  Als je bereid bent risico’s te nemen, barst het heelal van de mogelijkheden.

  ONTDEK EEN HEELAL AAN MOGELIJKHEDEN
  Verken unieke locaties met drukke steden en kroegen. Race door uitgestrekte landschappen op je speeder. Iedere locatie biedt nieuwe avonturen, unieke uitdagingen en verleidelijke beloningen als je bereid bent een risico te nemen.

  BELEEF EEN ORIGINEEL SCHOOIERSVERHAAL
  Ervaar de riskante levenswijze van een misdadiger. Zet elke situatie om in je voordeel met Nix aan je zijde: vecht met je blaster, versla vijanden met sluipwerk en gadgets, of wacht op het juiste moment om vijanden af te leiden en de bovenhand te krijgen.

  ONDERNEEM MISSIES MET EEN HOGE INZET
  Neem riskante missies met grote beloningen aan van de misdaadsyndicaten in het heelal. Steel kostbare goederen, infiltreer geheime locaties en wees vijanden te slim af als een van de meest gezochte misdadigers in het heelal. Iedere keuze die je maakt heeft invloed op je reputatie, die voortdurend verandert.

  KRUIP ACHTER HET STUUR
  Bestuur je schip, de Trailblazer, terwijl je zinderende ruimtegevechten aangaat met het Keizerrijk en andere vijanden. Wacht op de juiste kans om te achtervolgen, ontwijken en aan te vallen om de bovenhand te krijgen.

  Gegevens

  Datum:
  augustus 30
  Kosten:
  €79,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar