More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Age of Mythology: Retold

  september 4

  €29,99

  Age of Mythology: Retold, van de makers van de bekroonde Age of Empires-franchise, gaat verder dan de geschiedenis naar een mythisch tijdperk waarin goden, monsters en mensen met elkaar in conflict komen. Door de beste elementen van het geliefde Age of Mythology te combineren met modern realtime strategieontwerp en visuals, is Retold een epische en innovatieve ervaring voor zowel oude als nieuwe spelers. Beveilig je domein, voer het bevel over legendarische monsters en roep de kracht van de goden aan om je vijanden te verpletteren.

  Word jij mytisch?

  Roep de goden aan
  Kies je goden uit de Griekse, Noorse, Egyptische en Atlantische pantheons. Verwoest je vijanden door krachtige onweersbuien, aardeschokkende aardbevingen en zelfs de beroemde Nidhogg-draak op te roepen. Of doe een beroep op voedzame regens en beschermende dryaden om je mensen te helpen groeien en bloeien.

  Laat de monsters los
  Laat centauren, trollen, mummies en meer los. Van met juwelen getooide krokodillen die de kracht van de zon aanwenden tot de machtige eenogige cycloop: voer het bevel over diverse eenheden die zijn geïnspireerd op de grote mythologieën van de wereld.

  Een episch mythologisch universum
  Begin aan een campagne van 50 missies die je meeneemt door een uitgestrekte, mythische wereld: beleger de machtige muren van Troje, vecht tegen reuzen in de bevroren woestenij van Midgard en ontdek de mysteries van Osiris in het drijfzand van Egypte. Word een mythische held of zelfs een god.

  Beter met vrienden
  Speel één-tegen-één met je vrienden of tegen de geavanceerde AI op tientallen willekeurig gegenereerde kaarten en scenario’s voor onbeperkte herspeelbaarheid. *

  Gegevens

  Datum:
  september 4
  Kosten:
  €29,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar