More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Gori: Cuddly Carnage

  augustus 29

  €21,99

  Gevoed door een onverzadigbare vraag werden ‘Ultra Pets’ geschapen door ‘Cool-Toyz Inc.’. De ultieme metgezellen die nooit honger hebben, nooit plaspauzes nodig hebben en ongevoelig zijn voor de tand des tijds. Niemand verwachtte de mutatie die deze perfecte huisdieren veranderde in verwrongen speelgoed dat recht uit je nachtmerries komt en vastbesloten is om de mensheid uit te roeien.

  Beheers explosieve wapens en verwoestende combo’s in een epische strijd om te voorkomen dat het Adorable Army het heelal verovert en red Professor Y, zijn vermiste schepper en de enige mens die Gori en zijn vrienden liefde toonde. Verleg de grenzen van je gevechts- en platformvaardigheden terwijl je je een weg vecht door verwrongen landschappen vol omgevingsgevaren, vlijmscherpe humor voor volwassenen en een bloedstollende, opwindende soundtrack.

  Deze onwillige helden moeten de generaals van het Adorable Army opsporen en vernietigen en met de hulp van een wilde cast van onwaarschijnlijke bondgenoten de waarheid ontdekken over Cool-Toyz Inc. en de geheimen ontrafelen van dit spannende hack-‘n’-slash-avontuur vol actie. Maak je klaar om een knuffelbaar bloedbad te ontketenen!

  SPEEL ALS EEN STOERE KAT – Gori is een van de laatste prototypen van synthetische huisdieren en werd uit Cool-Toyz Inc gesmokkeld voordat hij vernietigd werd. Hij is schattig en knuffelig, maar extreem dodelijk.

  MET VRIENDEN ZOALS DEZE… – red het heelal met een team van de meest onwaarschijnlijke helden, van F.R.A.N.K en CH1-P tot een groot aantal onverwachte bondgenoten, met een script vol gevoel en humor voor volwassenen die net zo vlijmscherp is als de messen van F.R.A.N.K!

  DOOD IN STIJL – neem het op tegen de bloeddorstige hordes van het Adorable Army in snelle gevechten waarbij je hoverboard je wapen is! Powerslide, grind en spin voor MAXIMAAL bloedvergieten en hoge comboscores.

  LEVEL UP – van neonverlichte straten in de stad en speelgoedfabrieken die worden overspoeld door dodelijke giftige stoffen, tot verknipte kermissen en de binnenkant van arcademachines – elk level zit vol dodelijke omgevingsgevaren en gemuteerd speelgoed om de grenzen van je gevechts- en platformvaardigheden te verleggen.

  WAPENS IN DE AANSLAG – deze kat heeft klauwen… en een verwoestend arsenaal aan explosieven, vlijmscherpe wapens en ontgrendelbare moves om het Adorable Army op de meest brute en stijlvolle manier af te maken.

  JAAG OP GEHEIMEN – gebruik je extreme hoverboardparkourvaardigheden om elke hoek van het level te verkennen op zoek naar verzamelobjecten waarmee je vette nieuwe filters, outfits en vachtstijlen voor Gori ontgrendelt!

  VOL MET GEWELD – schilder de stad rood met de messen van F.R.A.N.K. terwijl je hakt en snijdt met enorme hoeveelheden amputatie – lichamelijke horror en de meest verwrongen speelgoedontwerpen die je ooit hebt gezien!

  EXPLOSIEF EN SOUNDTRACK – skate en slacht op een originele, bloedstollende soundtrack die barst van de energie in verschillende genres.

  Gegevens

  Datum:
  augustus 29
  Kosten:
  €21,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar