More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Dustborn

  augustus 20

  Dustborn is een verhaalgedreven actie-avonturengame voor één speler over hoop, liefde, vriendschap, robots… en de kracht van woorden.

  Jij speelt als Pax, een banneling, oplichtster en Anomal die taal als een wapen kan gebruiken. Pax is op zoek naar een nieuw leven en een uitweg, en is ingehuurd om een belangrijk pakketje te vervoeren van Pacifica naar Nova Scotia, dwars door de Amerikaanse Republiek van Justice. Klinkt als een goed excuus voor een roadtrip, nietwaar?

  Dus pak je koffers, stel een team samen met eigenaardige krachten en maak je klaar om door het land te reizen!

  Met een tourbus bestuurd door een robotchauffeur verken je de adembenemende neo-western-landschappen van een alternatief Amerika. Onderweg stop je op tal van locaties om je groepje samen te stellen, relaties te beheren, missies te voltooien en steeds moeilijker wordende uitdagingen aan te gaan. De mensen van wie je het pakketje hebt gestolen, willen het terug en je voelt de hete adem van de totalitaire Justice in je nek. Vergeet dus niet je honkbalknuppel in te pakken!

  (O ja, en je reist undercover als punkrockband, dus je zult je muzikale vaardigheden een opfrisbeurt moeten geven voor je volgende optreden.) Aan het einde van de weg ligt verlossing… maar om daar te komen, moet je een heel continent doorkruisen.

  DE KRACHT VAN WOORDEN
  Woorden hebben kracht. Echte kracht. Vecht met kreten en gebruik vocalen in gesprekken om mensen te manipuleren en je een weg uit benarde situaties te praten. Vervaardig nieuwe woorden en leer een arsenaal aan woorden om tegen vriend en vijand te gebruiken.

  EEN ROADTRIP DOOR EEN VERDEELD CONTINENT
  Baan je een weg door een alternatief Amerika terwijl je onderweg stopt op iconische locaties, onverwachtse opdrachten aanneemt, een kleurrijke cast van personages ontmoet, groepsleden rekruteert en je achtervolgers ontwijkt (of te lijf gaat). Vanaf de snelweg geniet je van prachtige panorama’s, weergegeven in een kleurrijke op strips geïnspireerde stijl die verbluffende 2D-illustraties tot leven brengt in 3D.

  EEN DIVERSE CAST VAN PERSONAGES
  Je team is je (gevonden) familie. Verzamel, beheer en vertrouw op een bonte bende van buitenbeentjes met eigenaardige krachten, meeslepende verhalen en botsende persoonlijkheden. Door de vertakkende dialogen moet je keuzes maken die je relaties vormgeven en invloed hebben op hoe je teamleden over henzelf en anderen denken.

  GAMEPLAY ZO GEVARIEERD ALS HET LANDSCHAP
  Op elke locatie ga je op ontdekking, verricht je onderzoek en praat je met de mensen die je ontmoet. Verder gebruik je je team om uitdagingen te overwinnen, vervaardig je nieuwe kreten en vocalen, en repeteer je met je band. Het kan zijn dat je het ene moment molotovcocktails van een motor gooit en het andere moment een helikopter probeert neer de halen met je honkbalknuppel. Je weet wel, doodnormale dingen.

  Gegevens

  Datum:
  augustus 20
  Evenement Tags:
  , , ,