2014 was een bewogen jaar met veel hoogte maar ook dieptepunten. Dit jaar was het jaar van de bugs en van de onvervulde beloftes. Iedereen moet hierbij natuurlijk aan Halo, Assassin’s Creed Unity en misschien ook wel een beetje aan Destiny denken. 

Grootste teleurstelling van 2014:

Destiny is misschien niet de slechtste game van 2014 maar wel mijn grootste teleurstelling. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ondanks alle hysterie in de aanloop weinig vertrouwen in de game had. De goeie cijfers en positieve verhalen hebben mij uiteindelijk toch overgehaald en ik moet toegeven dat ik de eerste paar dagen best wel fun heb gehad. Mijn probleem met Destiny is dat het op dit moment aanvoelt als een Alpha-versie. Waarom kun je niet met je vrienden handelen en waarom is er bijna geen interactie met je mede-guardians? Natuurlijk kun je met mensen een raid doen of samen op partrol gaan maar het is allemaal zo oppervlakkig. Ik verwachtte een tweede World of Warcraft op mijn console, ik wilde een universum wat groots aanvoelt. Wees nou eerlijk, hoe groot is de basis-game, zonder alle DLC? Destiny heeft met mij vele andere mensen teleurgesteld en heeft naar mijn idee zijn verwachtingen niet waargemaakt.

Destiny-E3-Screenshots-23

Beste Game van 2014

Iedereen die mijn Dragon Age Inquistion review heeft gelezen weet dat dit mijn game van het jaar is. De grootsheid van de wereld is ongekend, daarnaast heeft de game een diepgang nog nooit is vertoond. Deze game is terecht Game of the Year geworden. Vergeet Call of Duty en FIFA, Dragon Age is een game waar je van op aan kan en waar je niet door wordt teleurgesteld. Ik raad iedere RPG-liefhebber deze geweldige game aan. Als je nog niet bekend bent met de Dragon Age-serie ben ik erg jaloers op je. Jij kan nu alle games achter elkaar spelen en dat epische verhaal in 1x beleven.  Als je door de trailers of de reviews geneigd bent om deze game toch te gaan halen, raad ik je aan om eerst Dragon Age Origins te spelen. Laat je niet afschrikken door de lelijke graphics want dit is qua verhaal misschien wel de beste game ooit gemaakt. Als je Origins voor Inquisition speelt zal het verhaal van Inquisition ook een grotere impact op je hebben. Ben jij een RPG-rookie en heb je nog geen plannen voor deze kerst? Dan weet jij nu wat je de komende weken gaat doen!

dragon-age-inquisition-char-creation-02

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties