Tavern Talk #10 – Weg met de Reapers, Golden Sands leeft!

De vorige Tavern Talk is alweer twee maanden geleden. Wat is er in de tussentijd veel in Sea of Thieves gebeurd! In deze videocast zijn Shu, MasMenno, TheEnflamer, RMNiels en CH3F NL aan het woord.

Nieuwe Adventures, Seizoen 6 volop in bloei en de start van Mysteries: er is deze keer veel te bespreken! Een flinke discussie tussen de panelleden over het voortbestaan van Golden Sands staat centraal. Wie is er blij dat Golden Sands blijft bestaan? En wie had liever gezien dat de Reapers de boel plat gebombardeerd hadden? De panelleden bekennen in deze videocast kleur en geven uitleg.

Ook blikken we vooruit. Wat gaat seizoen 7 ons bieden? En hoe gaan we ons schip noemen? De Sea of Thieves fan krijgt met deze 50 minuten durende videocast pure piratenliefde voorgeschoteld. Enjoy!

Over Sea of Thieves

Mocht je nieuw in de game zijn en wat tips willen? In dit artikel hebben we er een heel aantal beschreven. Twijfel je of Sea of Thieves wel iets voor je is? In deze, volledig objectieve en fanboy-vrije review, hebben we 1000 dagen na de release Sea of Thieves opnieuw flink onder de loep genomen. Wil je jouw avonturen graag met andere delen? Kom dan zeker even onze Discord joinen! En ten slotte, wil je graag horen hoe andere spelers over de nieuwste updates van Sea of Thieves denken? In onze regelmatig terugkerende videoshow de Tavern Talk gaan we hier uitgebreid op in!

Cheers!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties