Tijdens de wekelijkse Podcast deden we de gewaagde uitspraak: ‘Fallout 76 kan niet meer fout doen dan wat ze tot nu toe hebben gedaan’. Dat is natuurlijk de Goden verzoeken om meer Fallout 76 ellende zul je denken? Want wat er toen gebeurde…

Het kan niet gekker worden riepen we al. Nou, toch wel. Wat er aan de hand is bij de jongens en meisje van Bethesda, dat kan niemand ons vertellen. Je zou toch graag even die vlieg op het behang willen zijn die alles wat er binnen hun vergadermuren wordt besproken zou kunnen horen. Want er moet toch iets goed mis zijn in de bubbel die Bethesda heet. Is er dan niemand binnen dat bedrijf die wakker genoeg is om naar buiten te kijken, te zien wat er al allemaal is misgegaan met Fallout 76 en die het vermogen heeft om vervolgens geen beslissingen te nemen waarvan een vijfjarige snapt dat het weer een storm van negatieve aandacht gaat geven. Blijkbaar dus niet.

Vorige week kregen we vanuit Bethesda nog te horen dat de single player ervaring die je in de Wastelanders update kon gaan verwachten deze winter, uitgesteld zou gaan worden. Deze week brachten de jongens van Besthesda naar buiten dat er een duur premium abonnement aan Fallout 76 toegevoegd wordt om, je raadt het wellicht al, de game in single player te kunnen ervaren. Op een private server wel te verstaan.

Het ‘Fallout 1st’-abonnement

Voor deze service, die het ‘Fallout 1st’ abonnement heet, kun je maandelijks gaan dokken. Ongeveer 13 euro. Of je kunt een jaarabonnement nemen van rond de 100 euro. Je kunt de game dan in je uppie op een private server gaan spelen, je kunt unlimited resources in de scrapbox kwijt, een survival tent gebruiken die als fast Travel punt fungeert en nog wat meer dingetjes.

Deze keuze vind ik persoonlijk moeilijk te volgen. Een duur abonnement op een game waar je al de volle mep voor betaalt en waar vervolgens niet geleverd is wat het beloofde. Blunders in de communicatie, een update die uitgesteld wordt. Nou goed, laat ik er maar over ophouden. Mocht je meer over dit abonnement willen weten dan kun je dat in deze blogpost vinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties