Fallout 76 Wastelanders update uitgesteld

Fallout 76, wat moeten we er nog over kwijt. Nooit echt van de grond gekomen waarbij de meest gehoorde klacht was dat je er weinig kon doen als single-player. Dat zou veranderen met de Wastelanders update. Kunnen jullie daar ook niet op wachten?

Nou, dan moeten we jullie teleurstellen want dat wachten moet nog even. Bethesda heeft wel aangegeven dat de Wastelanders update nog even op zich laat wachten. Ze willen de tijd nemen om de beste en meest gepolijste update uit te brengen. Vandaar de vertraging tot begin 2020.

Bethesda geeft aan dat de update meer tijd in beslag neemt dan op voorhand was bedacht. De meeste tijd gaat naar het toevoegen van computergestuurde mensen in het spel, met andere woorden NPC’s. Net zoals in de single-player van de vorige games komen er NPC’s met dialogen en quest-lines.

Wastelanders gaat een van de grootste expansies ooit door ons gemaakt worden en deze zal de complete wereld veranderen met de terugkeer van menselijke NPC’s

Ontwikkelaar Bethesda

Op de E3 van dit jaar hebben we de eerste keer met de Wastelanders update kennis gemaakt. Daar heeft Bethesda aangegeven dat het de bedoeling is dat de update de traditionele Fallout ervaring moet gaan brengen. Je kunt na de update een nieuw verhaal spelen en je keuzes hebben ook echt invloed op het verloop.

Private Servers

De community vraagt al langer om private servers en deze gaan gelukkig vanaf volgende week ook komen. Met de private servers kun je met je vrienden in je eigen wereld spelen. Bethesda geeft aan voor ieder wat wils te willen bieden. Er komt nog veel meer aan volgens Bethesda, we houden je op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments