Zieke dunks deze zomer in NBA Playgrounds 2 op de Xbox One

Als je anno 2018 een arcade basketbal game wilt spelen, dan is NBA Playgrounds 2 jouw game!

Ooit, in een ver verleden, was er een arcade variant van NBA genaamd NBA Street. Het deel ”Vol. 2” is toch wel markant voor de OG Xbox generatie. Helaas heeft geen enkel spel ooit deze kwaliteit ervaren (nee, ook ”Homecourt” niet). Het is fijn dat er tegenwoordig nog aandacht wordt besteed aan arcade varianten van NBA zoals met deze game, NBA Playgrounds 2!

Met je bolle kop!

Zoals je in de trailer kunt zien is NBA Playgrounds 2 een arcade game met een hele eigen stijl. Allerlei bekende NBA sterren zie je rondspringen met een kop alsof de ”big head” cheat code van Skate aan staat. De game voegt nieuwe online en gelukkig local multiplayer game modes toe. Daarnaast ook nieuwe courts (velden), nieuwe muziek en een single-player Season mode. De single-player moet het gevoel van een team manager nabootsen. Je leidt je eigen team door het seizoen heen, inclusief playoffs en uiteindelijk de NBA Championship.

In de online modus heb je nu een vier-speler variant, een nieuwe wereldwijd ranking systeem genaamd Playgrounds Championship waar je dus ranked kan spelen. Dit biedt meer competitieve solo en co-op gameplay. Het spel geniet ook van verbeterde matchmaking door dedicated servers. Je kan in de zomer al lekker aan de gang met de game!

Het ziet er leuk uit, maar volgens mij zal het nooit het gouden tijdperk van NBA Street Vol.2 ervaren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties