Volgende week komt er weer een game uit waar vele fans op zitten te wachten, deel 4 in de Gears of War reeks. Even als waarschuwing, hij is huge!

Of je Gears of War 4 nu digitaal of op schijf koopt, je zal even bezig zijn met downloaden. De digitale versie is aardig groot, 54.6 GB om precies te zijn. Dus heb je een niet zo snelle verbinding dan zou ik er even een nachtje voor uittrekken. Als je denkt dat je met je disc versie beter uit bent, dan heb je het mis. Naast de 54 GB die je van de disc afhaalt komt er namelijk ook direct een Day One patch van maar liefst 11 GB tevoorschijn om de bugs er even uit te halen. De digitale versie kan je trouwens wel al eerder downloaden zodat je op het moment van release klaar bent om te gaan spelen.

Helen met de vijand

De concurrent is trouwens ook fan van deze franchise.

Neil Druckmann die als Creative Director bij Naughty Dogs werkt en onder andere bekend is van de PS exclusives Uncharted en Last of Us, kreeg de kans om Gears of War 4 op de gloednieuwe Xbox One S te gaan spelen. Hij liet dit even via bovenstaande tweet weten. Hij bedankt daarnaast ook nog even Rod Fergusson. Zo zie je maar, zelfs de meest doorgewinterde PlayStation fans kunnen de Xbox niet negeren.

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Malistix
6 jaren geleden

niemand moet deze game missen, fanboys begone, xbox en ps4 zijn beide awesome. En deze holliday is er gewoon extreem veel te beleven op de one, gears, forza horizon 3, dead rising 4, damn son!