Na een periode van afwezigheid is Microsoft vorig jaar weer begonnen met het jaarlijkse XO event. Een feest voor de fans en een gelegenheid voor Xbox om een moment te creëren en nieuwe aankondigingen te bespreken.

In 2018 werd het XO18 event georganiseerd in Mexico City. Diegene die het hebben gezien kunnen zich ongetwijfeld nog de velen, hoe zal ik het noemen, uitermate enthousiaste Mexicaanse Xbox fans herinneren. Een waar fanfest dat ook dit jaar dus een vervolg zal krijgen.

In de Inside Xbox E3 2019 special heeft Phil Spencer laten weten dat XO19 in november in Londen georganiseerd zal worden. Wat we precies kunnen verwachten is natuurlijk nog onbekend.

Tijdens X018 werden de aankopen van verschillende studio’s besproken, werden enkele games getoond die in ontwikkeling waren en werd de visie rondom de Xbox Game Pass uitvoerig besproken en getoond. Persoonlijk hoop ik dat X019 iets smeuïger wordt. Een sneak peak van Project Scarlett of een paar IP’s uit de categorie ‘het leukste dat afgelopen E3 2019 niet getoond is’. We gaan het zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments