“’t Is wel leuk genoeg geweest met dat gallische Xbox nieuws” dachten een paar van onze schrijvers. Wat? Hoezo Nintendo? Ok, even serieus. Onze redacteuren zijn stuk voor stuk keiharde Xbox gamers, maar een paar hebben ook een bijzonder groot Nintendo-hart. Dat bleek wel toen het in onze redactie voor de zoveelste keer ging over Xenoblade, Zelda en vage JRPG’s. Weet je wat? Gaan jullie maar lekker doen waar je hart ligt, NintyNinja.nl was geboren.

NintyNinja is dus een zijtak van XboxNederland. NintyNinja brengt dagelijks 100% Nintendo nieuws voor de echte Nintendo fans. Net als XboxNederland, maar dan puur en alleen Nintendo. XboxNederland groeide zo hard en nu er ruimte is voor een Nintendo “divisie” hebben we dit niet laten liggen. Voor we het wisten was NintyNinja geboren en daar zijn wij uiteraard trots op!

“Iedereen die valt onder deze community heeft een passie voor alles wat Nintendo is” zegt de nieuwe hoofdredacteur Bas Guyt. “Wij dragen Nintendo allemaal een warm hart toe en steunen dit bedrijf door dik en dun. Uiteraard zijn wij grote fans van de vele Nintendo games- en characters die de wereld kent en weten ook heel veel over Nintendo. Wij zullen ons stinkende best doen voor jullie, om zoveel mogelijk content op deze site te krijgen. NintyNinja moet een uiterst boeiende Nintendo-site gaan worden die constant groeiende is.”

NintyNinja zoekt passievolle redacteuren en video-editors, om jullie te kunnen blijven boeien. Mensen die gedreven zijn om de game-industrie in te stappen en vol passie kunnen schrijven of presenteren zijn hier van harte welkom. Ben jij zo iemand? Mail dan naar: [email protected].

Wij hopen dat NintyNinja minstens net zo’n succes wordt als XboxNederland. We zijn supertrots op onze nieuwe zus en we hopen ook dat jullie er net zo enthousiast van worden als wij. O, en natuurlijk komen we met onze eigen Xbox One vs. Wii U Fight! Dat wordt schelden, slaan en tieren geblazen.

Veel plezier gewenst op de nieuwste Nintendo community van Nederland!

http://www.nintyninja.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties