Xbox start eigen stream, Inside Xbox

Xbox gaat een concurrent lanceren. Een nieuwe stap op het gebied van marketing en contact met de fans.

Vanaf 10 maart is het zover, Inside Xbox zal live gaan. Wat is Inside Xbox precies. Het is vooral een live news zender die belangrijke berichten laat horen en zien en je een kijkje geeft achter de schermen van Team Xbox. Je krijgt inzicht in de wereld achter de games, de game designs en meer van dat. Voor Xbox is het een manier om contact te maken met de community. De streams zullen in 4K worden getoond via alle ondersteunde platformen.

Je kan deze zender dus overal bekijken, waaronder op Mixer, YouTube, Twitch en natuurlijk op je Xbox zelf. Voor Xbox is dit de volgende stap in het pad wat Team Xbox al jaren volgt. Startend op programma’s zoals feedback.xbox.com richting het Xbox Insider programma, is men nu hier terecht gekomen. Via dit nieuwe medium wil men communicatie naar en van de fans gaan maken. Via #insidexbox op Twitter, via Facebook of Instagram kunnen fans contect richting Xbox gaan sturen.

Ook zullen er giveaways en ander gratis spul via dit kanaal weggegeven gaan worden. De show zal worden gepresenteerd door grootheden uit de Xbox stal zoals Larry Hryb, Graeme Boyde, Jeff Rubenstein, Alex Hebert, Lydia Ellery en anderen.

De eerste episode zal al deze presentatoren bevatten. Er zullen onderwerpen zoals Sea of Thieves en zijn fans, de design van deze game, hoe men met de feedback van fans is omgegaan, wat fans verwachten van de game, besproken gaan worden. Maar ook nieuws over de Xbox Game Pass en een discussie over Player Unknown’s Battlegrounds zullen in deze uitzending te zien zijn. Dus zet 10 maart in je agenda, dan gaat het los.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments