Wij van Xbox Nederland zijn er al helemaal klaar voor. Kaarten en slaapplek zijn al geregeld dus we kunnen ons weer drie dagen lang onderdompelen in de wereld van de games, games en nog eens games. De Gamescom komt eraan en Xbox is er ook. Wie van jullie gaat er ook weer richting Keulen?

Vandaag liet Xbox weten wat zij allemaal naar de Gamescom komen brengen. Er zal dit jaar een live uitzending van Inside Xbox vanaf de Gamescom uitgezonden worden. Op dinsdag om half 5 gaat men vanaf de beursvloer heel veel nieuws brengen.

Ook zal er een Xbox FanFest op de Gamescom te vinden zijn. Op donderdag 23 augustus zal dit feest los gaan.

De Xbox Booth zal natuurlijk ook weer zeer groot aanwezig zijn. Met 25 games die je op de vloer kan spelen. Ze zijn wederom in Hall 8 te vinden. Wat er onder andere te spelen is, is Forza Horizon 4, Ori and the Will of the Wisps, State of Decay 2’s Daybreak Pack. Ook zal er voor het eerst een gloednieuwe mode in PlayerUnknown’s Battlegrounds te spelen zijn.

Gear Shop

Wil je laten zien dat jij de grootste Xbox fan bent? Dan kan je nu allerlei fan merchandise kopen in de Official Gear Shop. Spullen en kleding van Halo, PUBG, Gears of War zijn volop te koop.

De Gamescom is dit jaar van woensdag 22 augustus tot en met zaterdag 25 augustus in Keulen, Duitsland.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments