Om hun eigen uitspraak over de beste game line-up ooit te ondersteunen heeft Xbox een trailer uitgebracht. Met de top tien bestverkochte console-games en een behoorlijk aantal blockbusters uit 2015 vindt Microsoft dat ze retegoed bezig zijn. En daar ben ik eigenlijk wel mee eens!

De trailer laat een overzicht zien van een behoorlijk aantal games die voor de Xbox One zijn uitgekomen en games die we (dit jaar) kunnen verwachten. Het is niet de volledige line-up, maar wel een heel groot deel ervan! Grote titels zoals Fallout 4 en Halo 5 konden uiteraard niet missen in dit rijtje, maar ook de relatief slecht verkopende Rise of the Tomb Raider kwam langs.

Voor 2016 staat er alweer heel wat vets te wachten, de reeks nieuwe games wordt uiteraard geopend met Tom Clancy’s the Division, die in maart 2016 zal uitkomen. Ook Quantum Break zien we langs komen, met een release datum in april 2016 konden we die natuurlijk ook niet missen. Scalebound komt ook langs in de video, dat terwijl de release onlangs is uitgesteld naar 2017. Uiteraard gaat de video ook om de volledige Xbox One line-up, dus uitgesteld of niet, Scalebound hoort gewoon in dit rijtje thuis! Een relatief kleinere titel, Sea of Thieves wordt ook behoorlijk in de spotlight gezet. De video sluit af met Halo Wars 2, waar ik eerlijk gezegd de aankondiging volledig van heb gemist.

Hoe dan ook kunnen we met zekerheid stellen dat Microsoft weer een prachtig jaar tegemoet gaat. De titels die speelbaar zijn op de Xbox One zijn gewoon hele vette games en dit arsenaal wordt natuurlijk alleen nog maar verder uitgebreid. 2016 gaat weer een prachtig gamejaar worden! Driewerf hoera voor de Xbox One line-up!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments