De mobiele game Gears POP! is vanaf 22 augustus te spelen op je mobiele Android of Apple devices. Maar zal de game ook Xbox Live Achievements gaan ondersteunen? Gears is immers een geliefde franchise uit de Xbox familie.

Voor de achievement hunters onder onze gelederen hebben we goed nieuws. Ja, de mobiele game Gears POP! komt vers in de mobiele stores met een hele lijst aan Xbox Live Achievements.

In Gears POP! kun je 45 achievements gaan voltooien die bij elkaar een gamerscore van 1000G moeten gaan opleveren. De complete lijst met achievements kun je hier vinden.

Gears POP!

Voor diegene die deze titel mogelijk niet op de radar hadden. Gears POP! is een mobiele game die plaatsvindt in het Gears of War universe. Deze game speel je op je mobiele device, online in real-time PVP combat en kun je met verschillende van je favoriete Gears karakters spelen. Een aantal zul je echter vrij moeten spelen. In de totale game zullen vooralsnog 30 karakters beschikbaar zijn, die je uiteraard kunt upgraden.

Gears Pop! wordt een free-to-play game waarbij je in-app betalingen hebt. Of het enkel om de aankoop van cosmetische in-game items gaat is vooralsnog onduidelijk. Benieuwd naar deze game? Je kunt er hier meer over lezen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments