Eerder vandaag zagen we al dat er in de Store aanwijzingen waren voor een aantal nieuwe games. Maar de hele lijst, die zou nog komen. Nu, een uurtje of wat later, zijn ze er al.

Naast de eerder genoemde Life is Strange 2 en ARK, sommen wij de andere titels ook nog even op.

20 december 2018 – Life is Strange Complete Season

Welkom in Arcadia Bay. In Life is Strange speel je als Max, een High School scholier die ontdekt dat zij de tijd kan terugdraaien. Die gave gebruikt ze en ze ontdekt dat alles wat ze doet, consequenties heeft voor de mensen om haar heen.

27 december 2018 – Life is Strange: Before the Storm

Dit verhaal speelt zich af voor Life is Strange. Je speelt als Chloe Price die we in het eerste verhaal als rebel kennen. Je ziet hoe zij worstelt met de veranderingen in haar leven.

3 januari – Life is Strange 2: Part 1 en Ark: Survival Evolved

Zie ons eerdere artikel

3 januari – Farming Simulator 17

Ga aan de slag als agrariërs. Lekker met je machines, wel 250 stuks, aan de slag en bloemkolen telen of koeien melken. Het kan allemaal. Dus rammen met die trekker.

7 januari – Absolver

Eerder deze week kwam het bericht van de makers dat de game was goedgekeurd door Microsoft. Nu komt hij dus in de Game Pass. Je speelt als een martial arts expert en vecht om toegang te krijgen tot het elite team van Absolvers.

10 januari – Just Cause 3

Chaos, dat is het kernwoord van Just Cause. Je ramt als Rico Rodriguez alles in elkaar om een kwaadaardige dictator te laten vallen.

10 januari – Aftercharge

Dit is een spel van kat en muis maar dan in het heelal. Met onzichtbare robots. Twee teams van drie spelers strijden tegen elkaar om als eerste zes cilinders te vernietigen. Coördinatie en samenspel zijn de steekwoorden.


Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments