Onder andere Life is Strange 2 en ARK: Survival Evolved zijn in de gamepass, en er komt nog meer aan. Het wordt een bijzondere maand voor Game Pass volgens Microsoft.

Vanaf vandaag is Life is Strange 2 episode 1 in de Xbox Game Pass te verkrijgen. Het is nog onduidelijk of het hele seizoen in de Game Pass gaat komen, maar vooralsnog is in elk geval de eerste aflevering gratis te spelen.

In seizoen 2 van Life is Strange speel je de broers Sean en Daniel die na een tragisch incident van huis zijn gerend. Ze zijn onderweg naar Mexico terwijl ze proberen een bovennatuurlijke kracht geheim te houden.

Ook is ARK: Survival Evolved vanaf vandaag op te halen en te spelen. In deze open-wereld dino-game speel je met meerdere spelers op een soort Jurassic eiland en moet je zien te overleven. Dit doe je door tools te craften, een woning te maken en door dino’s tam te maken.

Een ander deel van de games wordt morgen aangekondigd, niet alle games, maar de eerste set waar ook Life is Strange 2 en ARK worden genoemd.

Januari zou een “wow” maand voor de Game Pass moeten worden volgens het personeel van Microsoft, dus er zit nogal wat in het verschiet. Kunnen we GTA 5 of Shadow of the Tomb Raider verwachten? Morgen horen we in elk geval meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments