Assassin’s Creed Odyssey krijgt weer een grote update. De maandelijkse update komt volgende week.

In deze update krijg je de tweede episode van de eerste DLC, The Legacy of the First Blade, welke de titel Shadow Heritage draagt. Hierin ga je verder met het verhaal en onderzoek je de blokkade die de Order of the Ancients voor de haven van Achaia heeft gelegd. Je vind een groep gestrande burgers die bedreigd worden door de marinecommandant Tempest. Steel het geheime wapen van de Tempest, help de burgers ontsnappen en vernietig de blokkade met je schip. Vanaf 15 januari komt dit deel vrij. Om hem te kunnen spelen moet je de eerste episode hebben gespeeld, de Naxos quest in Chapter 7 hebben voltooid en op zijn minst level 28 zijn.

The Lost Tales of Greece

Je krijgt ook twee verhalen van The Lost Tales of Greece. Te beginnen met Daughter of Lalaia. Hierin betreedt je een dorp waarin alle mannen vertrokken zijn om ergens anders in de oorlog te vechten. Dit laat de dorpelingen en hun kinderen kwetsbaar achter. Jij moet hen trainen voor het komende gevaar. Om dit te starten reis je naar de Boetia regio nadat je Chapter 5 van het verhaal hebt bereikt. Het aanbevolen level is 13.

In Poet’s Legacy ontmoet je de meest omstreden dichter van Griekenland. Dit verhaal is ook in Boetia te vinden. De eerste quest heet Praxilla’s Admirer en je moet minstens level 34 zijn om dit goed te kunnen spelen.

Cyclops – Arges

Aanschouw, de machtige Arges zal zich vertonen. Ga de strijd aan met de legendarische cycloop die bekend staat als de Bright One en win zijn legendarische wapen, de Hammer of Hephaistos. Hij is te vinden op het Volcanic Island. Deze strijd is een endgame challenge dus we raden je level 50 aan voordat je de strijd begint.

Maandelijkse updates

Verder zijn er nog wat andere upgrades te vinden. Zo is Aya uit Origins in de game te vinden, komt er een Dionysos Character Pack, het Athena Pack en zijn er nieuwe Mercenary Tiers in aantocht. Ook komt er een nieuwe vendor in de game, Hephaistos’s Workshop genaamd. Deze zal te vinden zijn in de Myson Cave in de Malis regio.

In het optie menu is daarnaast ook Level Scaling te vinden. Je kan daarin het level van je vijanden instellen naar vier niveaus.

Heavy – alle vijanden zitten op jouw level

Normaal – geen verandering in de difficulty settings

Light – vijanden zijn altijd rond de 2 levels lager dan die van jou

Very Light- vijanden zijn rond de 4 levels onder jouw level

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments