De nieuwe beta van de Xbox app, dus niet de originele Xbox app, is al een paar dagen beschikbaar maar werkte bij de lancering verre van goed. Gelukkig werd dit snel opgepakt en verbeterd.

Na zijn debuut in de Windows 10 store, kwamen er veel klachten dat de app niet goed werkte. Er moest dus rap verbetering komen voordat het een flop werd.

Hoewel de app te downloaden was, was het allesbehalve stabiel en crashte de app tijdens het opstarten al. Met deze update wordt dit weer rechtgezet en werkt de app naar behoren.

Ik heb de app getest op mijn windows 10-machine en in combinatie met mijn Xbox One werkt het als een trein. Ik heb geen enkele freeze-up gehad of fout tijdens het starten van de app. Op mijn Surface Pro evenmin. Het debuut is bij dezen dus weer in ere hersteld en ik kan je de app van harte aanbevelen.

De beta app bevat op dit moment een realtime activity feed in de vriendenlijst en ook kun je achievements vergelijken met je vrienden. Mocht je ook op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen in de Xbox app, dan kun je de beta app met een gerust hart installeren. Uiteraard kan ik niet dit artikel afsluiten zonder je de link te geven.

De beta versie (9.9.21000) is hier te downloaden.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments