Wij zijn continu op zoek naar mensen die het leuk vinden om het gamenieuws te volgen en hun mening daarover te ventileren. Mensen die een nieuwe game in het nekvel grijpen en even flink tegen het licht aanhouden. Ben jij iemand die wel wat kwijt kan over games? Bespreek je het nieuws van nieuwe releases of vertel je wat over retro-games? Interesseren de triple-A titels je juist of zijn dat misschien wel indies? Laat het ons weten!

Wie zijn wij?

XboxNederland.nl is een groep gamers die het leuk vindt om artikelen te schrijven over gamen en alles wat daarbij komt kijken. XboxNederland.nl trekt zich niet zo heel veel aan van uitgevers en grote studio’s. Wij willen vertellen wat we willen vertellen, met de gamer aan zet. We doen dat door het brengen van nieuws en het schrijven van previews en reviews, columns en leuke rubrieken. We schrijven niet alleen, maar zijn ook te zien op video voor bepaalde items op de site.

Wat zoeken wij?

De bezoekers van de site zijn voor het grote deel mannen tussen de 25 en 34 die geïnteresseerd zijn in het Xbox gamenieuws, technieuws, maar ook in indie- en retro-gaming.

We zoeken schrijvers die op een leuke, persoonlijke manier kunnen schrijven. Je houdt je aan de feiten, maar bent niet bang om kritisch te zijn. Je beheerst de Nederlandse taal goed en je kunt overweg met de kritische bezoekers. Je moet minstens een aantal artikelen per week kunnen schrijven, het liefst één of meer nieuwsberichten per dag. Je kunt wat extra’s geven als daarom gevraagd wordt, om bijvoorbeeld rond gamereleases wat meer te schrijven.

Het wordt gewaardeerd als je kunt meedenken en meewerken aan verdere ontplooiing van de site. Wij vinden het leuk als je jezelf wilt doorontwikkelen, daar bieden wij ruime mogelijkheden voor.

Wat bieden wij?

  • Gratis review games
  • Leuke contacten in de gamewereld
  • Kans om mee te gaan naar evenementen
  • Ontwikkeling op het gebied van professioneel schrijven
  • Ontwikkeling op het gebied van presenteren
  • Een gezellig team waarin jij meedenkt over ontwikkeling van de site

We zullen je begeleiden in ons werkproces, het schrijven van je eerste stukjes en zullen je daarvoor nieuws-items aanleveren. Het is de bedoeling dat je op den duur als game-journalist je eigen nieuws kunt maken.

Je krijgt niet betaald voor deze functie. Het is allemaal vrijwilligerswerk, dus passie voor het vak en de wil om jezelf te ontwikkelen speelt een grote rol.

Interesse?

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met:

[email protected]

Tot snel!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties