Eerder meldde wij dat The Witcher 3:Wild Hunt was uitgesteld naar 19 mei 2015.
Nu hebben wij vernomen dat dit te wijten is aan het corrigeren van bugs in het spel. Het spel zelf is klaar.

CD Projekt RED CEO Marcin Iwinski meldt het volgende:

“We are removing the final bugs and still running optimization in various areas,”. “What it will result in is a smoother and more engaging experience and, yes, the game looking better across all platforms.”

“The content is locked, so no content changes are being made at this point. The scale of the open world in the Witcher 3: Wild Hunt is unprecedented, so fear not – there is enough gameplay to keep you playing for weeks.”

CEO
CD Projekt RED CEO Marcin Iwinski

Kortom: het spel is compleet klaar om gespeeld te worden en bevat een wereld waar je weken in kan ronddolen. Het is nu alleen nog een kwestie van de fouten er uit halen en hem klaar maken voor het publiek. En daar hebben ze nog ruim de tijd voor.

Dit is eigenlijk goed nieuws gezien de vele met bugs besmette games die de laatste maanden, en vooral de laatste weken, zijn uitgekomen. CD Project RED wil dit dus koste wat het kost voorkomen en heeft het voornemen een spel af te leveren die ‘klaar’ is. Wij wachten met spanning af.

The Witcher 2: Assassins of Kings Gratis op de 360

boxartlg[1]

Voor Xbox 360 bezitters is er trouwens geweldig Witcher Nieuws.
The Witcher 2:Assassins of Kings is de gratis game voor Live Gold bezitters in de tweede helft van januari. Dus heb je die nog niet in je collectie, downloaden dan! Dan heb je tot mei om de game uit te spelen en ben je klaar voor deel 3. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties