De tweede game uit de populaire Poolse fantasy serie The Witcher lijkt een grafische update te krijgen voor de Xbox One X.

Verschillende gamers meldden een advertentie op het Xbox One Dashboard te hebben gezien van een versie van The Witcher 2: Assassins of Kings voor de Xbox One X. De game, die drie jaar voor de kaskraker The Witcher 3: Wild Hunt uit 2015 verscheen, zou daarmee een update krijgen die eer doet aan de mogelijkheden van de grafisch superieure Xbox One X. Onderstaande afbeelding geeft hiertoe aanleiding.

In The Witcher 2 kruip je in de huid van Geralt of Rivia en betreed je de enorme fantasiewereld die Andrzej Sapkowski neerzette in zijn bekende boekenreeks. Ontwikkelaar CD Project RED vertaalde deze boekenreeks in 2007, 2013 en 2015 naar een driedelige gameserie. Hoewel de derde game een veel groter publiek bereikte, mede doordat de game een grote open wereld bevatte, is The Witcher 2 een waar pareltje binnen het RPG genre. De game ontving meer dan 50 prijzen van bekende internationale gamesites.

Er is nog geen officiële bevestiging van een Xbox One X editie van The Witcher 2. Wij houden je hiervan op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments