In dit artikel wil ik jullie een update geven over de aankomende titels op de Xbox One in januari. Het belooft een mooie maand te worden met o.a. een leuke indie titel genaamd Funk of Titans. We sluiten de maand af met Dying Light, in mijn ogen een van de spannendste Zombie games van het jaar. 

Funk of Titans.

Is een platform indie titel waarin je met een mythologische held genaamd Perseus, de zoon van Zeus, je al dansend en rennend een weg baant door het level. De opzwepende funk muziek geeft het spel veel sfeer en snelheid. Het spel heeft wat weg van games zoals Donky Kong County en Mario games. Het spel combineert actie, timing en humor met elkaar. Daardoor lijkt het mij een prima spel om aan te schaffen. Hij komt 7 januari uit. De prijs is nog niet bekend.

Saint’s Row: Gat Out of Hell

Ik speelde eerder vooral veel GTA. Tot op de dag dat Saints Row uitkwam. Het spel is net ff een tikkeltje anders. Het neemt zichzelf niet serieus en daarom zorgt het voor lots of gamefun. Zo waren er in de vorige edities wapens die je normaal gesproken alleen in het nachtkastje van je vrouw vindt. Dus mocht je de GTA missies iets te serieus vinden en ga je voor de old school lompheid en fun? Koop dan Saints Row. De uitbreiding Gat out of Hell is er één die totale waanzin op jouw beeldscherm laat zien. Wie bedenkt het om Gat naar de hel te sturen en hem vervolgens de duivel te laten verslaan. Tijdens de missies die je moet doen, kom je historische Saints Row  figuren tegen en een heus musical nummer tussen the devil en zijn dochter. Pure Hilariteit, op zijn best. De uitbreiding komt 20 januari uit en kost 20 euro.

Resident Evil

Toen in 1996 het spel uitkwam, had niemand het grote succes kunnen voorspellen. Inmiddels, bijna 20 jaar later, is het spel in boekvorm, film, meerdere games en remakes uitgebracht. De kracht van het spel zijn de schrikmomenten die je niet verwacht. Op 20 januari kan je weer met je oude vertrouwde characters spelen zoals Chris Redfield en Jill Valentine. Het spel werd voor het 10- jarige jubileum in 1996 opgepoetst voor de Nintendo DS. Deze versie is nu geremastered voor de current-gen en de last-gen consoles. Op de Xbox One is hij in een resolutie van 1080p te spelen. Het spel is digitaal verkrijgbaar en moet 20 euro gaan kosten.

Dying Light

Ik zeg verschoon je onderbroek om het uur als je dit spel gaat spelen. Zowel de campaign als de multiplayer lijken mij doodeng. Je wordt als soldaat gedropt op een grondgebied wat veel weg heeft van een Zuid-Amerikaanse stad. Je wordt vervolgens, terwijl je nog duizelig bent van je val, aangevallen door hordes of zombies. Je sluit je aan bij een groep strijders die proberen te overleven in deze wereld. Één en al actie is het gevolg. De multiplayer is een co-op welke veel weg heeft van games als Death Island, het is dan ook door de zelfde devs gemaakt. Je kan het spel met vier vrienden tegelijk spelen. Een van de gaafste dingen is dat je een dag en nacht cyclus hebt. Tijdens die nacht wordt het spel onderbroken door een super zombie, dit kan een vriend van jullie zijn. Het is de bedoeling om deze super zombie te verslaan maar hij kan jullie ook verslaan. Tijdens de nacht kunnen er drie van dit soort evenementen plaats vinden. Zodra de zombie is verslagen wordt het dag en kan je weer verder met je quest. Als je de zombie speelt word je, nadat je verslagen bent, gedisconnect. Je kan echter een lijstje maken zodat je direct in de volgende vrienden sessie komt. Gegarandeerd fun. Ik kijk erg uit naar deze game. Hij komt uit op 27 januari en moet ongeveer 60 euro gaan kosten.

Life is strange

Is een game wat in vijf afleveringen wordt gereleased. Het volgt twee puber meisjes die in een hele vreemde situatie terecht komen. Ze gaan namelijk op zoek naar een vermiste vriendin. Ze kunnen door de tijd reizen om de zoektocht op een zo goed mogelijke manier te beïnvloeden. Het spel kost 3.99 euro per aflevering en komt om de twee weken uit. Zo kan je dus lekker snel door het verhaal heen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties