Het jaar 2024 is nog maar net begonnen of Xbox pakt al uit met flink wat games voor Game Pass. De gehele line up? Die kun je hier vinden!

Vanaf vandaag is er in ieder geval al een game waar we mee aan de slag mogen en dat is Close to the Sun. Hierin plaatsen we onszelf in de voetstappen van hoofdpersoon Rose Archer. Zij is op zoek naar haar zus Ada. Haar zoektocht brengt haar diep in internationale wateren in dit steampunk avontuur.

In Hell Let Loose mogen spelers de Tweede Wereldoorlog van dichtbij ervaren. Dit doe je online met in totaal 99 andere spelers. De game staat bekend als hardcore waarbij elke kogel één te veel is. Vooral onze redacteur Rob kon de game daarom goed waarderen. Vanaf 4 januari is deze beschikbaar.

Op 9 januari verschijnt een pareltje in de Game Pass. En die parel heet Assassin’s Creed: Valhalla. Hierin gaan spelers aan de slag met de beruchte Eivor. Met deze viking doorkruis je de donkere tijden van Engeland om politieke macht uit te breiden en een plekje bij de goden te verkrijgen.

In de game Figment mogen we aan de slag met Dusty en zijn optimistische vriend Piper. Dit doe je in de game door op avontuur te gaan langs ‘de verschillende kanten van het verstand’. De game omschrijft zich zelf als een action adventure game met meerdere lagen verhaal. Figment is ook vanaf 9 januari beschikbaar op Xbox Game Pass.

Ook op 11 januari is het weer tijd om twee games te verwelkomen. We Happy Few keert terug in de Game Pass. In een futuristisch Engeland van de jaren 60 draait het om sluipen, knokken en ontsnappen uit de knotsgekke wereld. De liefhebbers van sportgames kunnen hun hart ophalen en met Super Mega Baseball 4 aan de slag. Of je nu wil pitchen, slaan of die home run wilt pakken, in deze game kan het allemaal.

Dan sluiten we de eerste helft deze maand op 16 januari. Ook daarin verschijnt weer een sterke game in de Game Pass en dat is de remake van Resident Evil 2. Hierin beleven we twee verschillende avonturen vanuit de ogen van de pas begonnen agent Leon S. Kennedy en student Claire Redfield. Ze zullen het in ieder geval druk krijgen gezien we de zombie uitbraak van Raccoon City mogen herbeleven. Vervolgens sluiten we af met een thriller want Those Who Remain verschijnt ook op die dag. in deze verhaal gedreven thriller proberen spelers te ontsnappen van de verschrikkelijke geheimen van het stadje Dormont.

Er is voor de eerste helft van de maand dus weer genoeg te spelen op Xbox Game Pass. Wat gaan jullie als eerste oppakken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties