We komen het niet vaak tegen, een game die maar 15 GB op de harde schijf van je Xbox One nodig heeft. Toch zijn ze er nog. Meestal hebben we het dan over kleinere indie games. Maar in dit geval hebben we het over een grote titel die er aan zit te komen, Sekiro: Shadows Die Twice.

Hoeveel ruimte moet je reserveren voor Sekiro: Shadows Die Twice? Nou, maar 12,58 GB. En dat is heel fijn nieuws voor de spelers die spellen downloaden en niet heel erg snel internet hebben (zoals ik). Koop je bijvoorbeeld spellen als Red Dead Redemption 2 digitaal, dan mag je 100 GB reserveren op je harde schijf en ondertussen nog twee volle dagen aan het werk terwijl jouw Xbox de game binnenhaalt.

Wilt deze informatie iets zeggen over de kwaliteit van de graphics? Niet per se. Misschien heeft de ontwikkelaar alle data goed gecomprimeerd. Op de website van Xbox One X enhanced games staat Sekiro: Shadows Die Twice er zeker bij, maar niet met het logo van 4k helaas (wel HDR). Onze ervaring is dat games met 4k resoluties zeker extra ruimte nodig hebben op de Xbox One in verband met de grootte van textures. Dat is hier dus niet zo.

Sekiro: Shadows Die Twice komt volgende week op 22 maart uit. Dan kunnen we allen aan de slag. Het schijnt een moeilijke game te worden en laten we eerlijk wezen… wie wil nou niet elke 10 minuten doodgaan en uit frustratie zijn controller stukgooien?

De review lees je uiteraard hier op XboxNederland.nl.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties