Er is een nieuwe patch uitgebracht voor Sekiro: Shadows Die Twice die de game een heel klein beetje makkelijker maakt. Oh, en uiteraard zijn er wat bugs gefixed.

Sekiro: Shadows Die a Million Times Twice heeft wereldwijd al aardig wat scheldpartijen, kwade gamers die niet tegen hun verlies kunnen en misschien wel een aantal gesneuvelde controllers opgeleverd. Gelukkig is dit geen graadmeter voor hoe goed of slecht de game is. Sekiro kreeg van onze eigen Clenn een dikke 9.4 en ook wereldwijd scoort de game hoog. Daarnaast maakte Activision bekend dat de game in de eerste tien dagen dat hij in de winkels lag al ruim twee miljoen keer verkocht is. Ontwikkelaar From Software is dus lekker bezig geweest.

Toch blijft de ontwikkelaar zijn game tweaken. Met de laatste patch worden er wat bugs gefixed, maar worden er ook een aantal dingetjes iets beter gebalanceerd. From Software zegt dat dit is om spelers aan te moedigen om te experimenteren met plannen van aanpak en het gebruik van voorwerpen. Vandaar ook dat sommige Shinobi Tools wat efficiënter gemaakt zijn en ook wat minder Spirit Emblems kosten. Daarnaast zijn ook de stats van een aantal eindbazen iets omlaag geschroefd.

De game is hiermee een heel klein beetje makkelijker gemaakt, maar je zult nog altijd veelvuldig dood gaan. Zijn er nog leunstoelninja’s die de game al uitgespeeld hebben?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties