Gisteren werd er al geschreven over gadgets voor in een echte mancave. Maar wij hebben nu nog véél meer vette gadgets gevonden waarmee jij pas echt de koning te rijk wordt. Want welke mancave is er nou compleet zonder draagbaar pak van zijn favoriete superheld?

Wordt een echte superheld

Voor een kleine 2700 dollar kun jij eigenaar zijn van een echte Iron Man suit, die nog draagbaar is ook! Zo kun je toch een echte vent zijn terwijl je de was moet doen, waar deze huishoudelijke klusjes normaal voor losers zijn maakt het Iron Man pak alles badass. Met panelen die open springen en zieke lichteffecten ben jij hoe dan ook de baas op welk carnavalsfeest dan ook. En het beste nieuws? Binnen 4 tot 6 werkdagen staat de DHL-man al bij je op de stoep. Ben je al omgepraat? Klik dan hier om dit vette pak te kopen.

Mocht Iron Man nou niet jouw favoriete superheld zijn hebben we ook nog Batman in ons rijtje staan. Batman is al iets minder van de technische snufjes en deelt zelf gelukkig nog de nodige klappen uit. Dus als je een echte badass wilt zijn is dat ook mogelijk! Er is alleen één klein nadeel, het Batman pak is een elastische bodysuit, oftewel, je hebt zelf ook een behoorlijk afgetraind lichaam nodig om dit te kunnen rocken. Gelukkig staat er wel een neppe sixpack op vormgegeven, maar van die muffin top kunnen we jullie niet afhelpen. In tegenstelling tot Iron Man is Batman wel een stuk goedkoper, voor maar 425 dollar kun jij de Batman zijn. De bodysuit is hier te bestellen.

De loser van de Avengers

Gelukkig denken wij ook aan de cheapskates onder de gamers, de mensen die nu nog zitten te huilen achter hun PlayStation 3 die toch echt niet meer aan de hedendaagse eisen voldoet. Soms is het echt nodig om het wiel opnieuw uit te vinden (en deze ook aan te schaffen). Voor deze mensen is er ook een Captain America pak. Het pak ziet er een beetje goedkoop uit, omdat dit ook het geval is. Captain America is natuurlijk ook de loser van de Avengers. Waar je teamgenoten zieke gadgets hebben, grote tieten of een onverwoestbare hamer moet jij het doen met de verzamelplaatjes waar je zelf op staat en een pak die uit de Amerikaanse vlag lijkt te zijn geknipt. Voor deze fanboys kan je al op jouw ‘’superheld’’ lijken voor maar 50 dollar. Hier is het pak voor de minder bedeelden te vinden.

TIE-fighter muziekdoos

Mocht jij helemaal niets hebben met superhelden en dit allemaal lariekoek vinden, dan hebben wij gelukkig nog een paar andere hele toffe dingen om jouw mancave een cave te maken om nooit meer te verlaten.MM3-Chrome_preview

Deze muziekdoos is wel héél erg fancy, hij is namelijk vormgegeven als de TIE-fighters van Star Wars. Met de leus ‘’A creative adult is a child who survived’’ in gedachten kwam zo Star Wars naar voren. Vandaar dat de muziekdoos de TIE-fighter als inspiratiebron heeft gebruikt. De muziekdoos heeft twee kanten die beiden drie nummers kunnen afspelen. De rechterkant speelt de Star Wars theme song af, Mission Impossible en het iconische James Bond-muziekje. En de linkerkant speelt The Godfather, ‘Merry Christmas, Mr. Lawrence’ en ‘The Persuaders’ af.

 

biertapRobot tap

Wat is een echte mancave zonder bier? Helemaal niets natuurlijk! Het concept van de thuistap kan steeds weer verbeterd worden, vandaar dat deze robot tap is ontworpen. De robot zou het perfecte biertje moeten kunnen tappen, zelfs met een prachtige schuimkraag, met maar één druk op de knop! Wie wil dit nou niet? Start je console maar vast op en ga er goed voor zitten, want vanavond blijf je thuis met een overvloed aan games en perfect getapte biertjes!

 

Nuka Cola flessenopener

Mocht mevrouw het nu niet eens zijn met jouw keuze om een thuistap aan te schaffen dan heeft de Game Mania ook een hele toffe actie. Als je op de belangrijkste dag van het jaar, 10 november, op de stoep staat van jouw Game Mania met 100 bottlecaps, kun jij daarmee betalen voor een Nuka Cola Fallout flessenopener. Dan kun je toch genieten van een heerlijk biertje, geheel in Fallout stijl!

bottlecaps

 

Met deze vette gadgets kun je weer even verder met het volstouwen van jouw mancave. Wij zijn niet verantwoordelijk voor ruzies over geld, kopen is op eigen risico!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments