Na een spectaculaire teaser van Cyberpunk 2077 op de E3 dit jaar is het nu tijd voor meer nieuws van Projekt Red. Want het feit dat Geralt met pensioen is betekent natuurlijk niet dat het voorbij is…

Wat in het (wijn)vat zit, verzuurt niet (toch?).

In Blood and Wine, de tweede uitbreiding van The Witcher 3, eindigt het verhaal van Geralt of Rivia. Dit betekent echter niet dat de franchise hiermee ten dode is opgeschreven natuurlijk. Momenteel is CD Projekt Red hard bezig met Cyberpunk 2077, maar volgens de CEO Adam Kiciński ligt er meer Witcher in het verschiet.

De eerste drie Witchers waren deel van een trilogie, dus we kunnen een nieuw deel simpelweg niet Witcher 4 noemen. Dit betekent uiteraard niet dat we het Witcher-universum daarmee verlaten. The Witcher is een van de twee franchises waaraan wij in de toekomst meer willen gaan werken. Helaas kan ik vandaag niet meer dan dit bekend maken.

zei Kiciński in een interview met een Poolse krant.

Momenteel is CD Projekt Red een behoorlijk bezig bijtje. Zo maakte Cyberpunk 2077 dit jaar tijdens de E3 zijn gameplay debuut en is de releasedatum voor deze game nog steeds niet meer dan “zodra die af is”. Daarnaast is de studio werkende aan nog een grote AAA RPG waarvan er wordt gehoopt dat deze in 2021 gelanceerd wordt. Dat zou natuurlijk een vervolg op The Witcher kunnen zijn, maar de hoop gaat ook uit naar iets compleet nieuws.

Hoe je het ook wendt of keert, er komen koste wat kost nieuwe Witcher games onze kant op. Ondertussen zul je je moeten vermaken met andere zaken, zoals hopen dat er snel meer info over Cyberpunk naar buiten komt en natuurlijk de Netflix-serie van the Witcher die hopelijk volgend jaar nog verschijnt. Of gewoon een lekker biertje drinken, kan ook natuurlijk ;-).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments