Goed nieuws voor de Witcher-fans onder ons (zoals ik). Zoals velen van jullie weten komt er op Netflix een serie van The Witcher. Je wilt dat dit goed gebeurt, want het gaat om één van onze favoriete franchises. Nu is er een ontwikkeling waarmee ik in ieder geval gerust wordt gesteld.

Mevrouw Lauren Schmidt Hissrich gaat aan de slag met de Witcher serie op Netflix. Wie is zij? Blijkbaar de nieuwe executive producer en showrunner, maar heeft de Marvel series ”The Defenders” en ”Daredevil” op haar naam staan! Nu is The Defenders niet heel boeiend qua script, maar de manier waarop Daredevil is gemaakt, is geniaal!

Hermelien als Ciri… let’s keep on dreaming

Het is fijn dat er ”talent” (moet nog blijken verder) wordt aangetrokken om The Witcher in een serie vorm te gieten. Ik vraag mij sowieso af waar het dan om gaat. Beginnen we met Geralt en Ciri zoals we die in The Witcher 3 zien, of gaan we echt terug naar het verhaal waar de ouders van Ciri een deal maken met Geralt? Ik ben ook hartstikke benieuwd welke acteurs ze kiezen en of ze de boeken 1 op 1 volgen of toch een beetje een eigen wereld proberen te maken zoals bijvoorbeeld gebeurde met Game of Thrones. Ik zou het niet erg vinden als ze iets afwijken van het verhaal. Als ze maar de kwaliteit halen van Game of Thrones of Daredevil! Niet zoals de Poolse variant jaaaaaren terug.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments