Dragon Ball Z: Kakarot is ondertussen alweer ruim vier jaar geleden uitgebracht, maar de game gaat nog steeds erg goed. De verkopen gaan goed en ook hebben we al diverse DLC-pakketten mogen ontvangen. Er komen er nog meer en als we de geruchten mogen geloven gaat de volgende DLC over Dragon Ball DAIMA.

Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball Super. De serie draait al flink wat jaren mee en is daarmee ook een behoorlijk rijke inspiratiebron voor nieuwe games. Iets wat nog nooit in videogamevorm is gegoten is Dragon Ball DAIMA, de laatste Dragon Ball-creatie van Akira Toriyama. Deze gloednieuwe serie moet ergens dit jaar nog het levenslicht zien.

Volgens X-gebruiker Josou Kitsune is het goed mogelijk dat Dragon Ball DAIMA de inspiratie gaat worden voor de nieuwe DLC. Hij heeft namelijk enkele screenshots gedeeld die door data-miners onder handen genomen zijn. In sommige van die screenshots zou de tekst ‘Dragon Ball Z Kakarot additional episode DAIMA part 1’ te zien zijn. Met alle buzz die rondom deze nieuwe serie hangt zou dat overigens ook een erg goede keuze zijn. Zo trek je nieuwe fans aan en hou je de oude fans betrokken, maar voorlopig blijft het nog een gerucht.

Overigens gaat de game zelf ook nog steeds lekker. Bandai Namco maakte onlangs nog bekend dat Dragon Ball Z: Kakarot ondertussen al ruim 8 miljoen keer verkocht is. Uiteraard hangt dit ook samen met de recente current-gen upgrades, maar het toont ook aan dat we de avonturen van Goku, Vegeta en de overige Z-Fighters nog lang niet zat zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties