We kennen Ubisoft vooral van hun talloze franchises: Assassin’s Creed, Far Cry, Just Dance en Rayman. Ubisoft heeft echter ook plannen voor iets anders waarmee ze je hopelijk kunnen vermaken: een pretpark!

Klinkt leuk of niet? Hou echter wel in het achterhoofd dat je eventjes onderweg bent, het pretpark wordt namelijk gebouwd in Kuala Lumpur. Yep, aan de andere kant van de wereld. Het pretpark zal haar deuren ergens in 2020 openen en Ubisoft heeft 10.000 vierkante meter gereserveerd.

M_guEYklHet pretpark zal vooral gebaseerd zijn op de franchises van Assassin’s Creed, Just Dance en de Raving Rabbids.

Ubisoft werkt aan dit “next-gen” pretpark samen met tech-bedrijf RSG. Ik ben benieuwd hoe bijvoorbeeld een attractie van Assasin’s Creed uit zal pakken. Sluipen in een rollercoaster gaat hem niet worden denk ik zo. Ik denk ook niet dat ze 100 vierkante meter vullen met dansmatten. Aisha Tyler als show-host zie ik wel weer zitten overigens. We zullen het wel zien, misschien dat onze eindredacteur ons op trip stuurt in 2020, hint hint….

Een ticket Amsterdam – Kuala Lumpur is een luttele 550 euro, nu nog een hotel erbij en kaartjes om überhaupt het park in te komen. Dat is toch wat anders dan met je kinderen een dagje naar de Efteling. Begin maar vast met sparen, want dan kan je wel gaan genieten van Assassin’s Creed in het echte leven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments