Topgame: Sunset Overdrive

Dit was voor mij een lastige keuze. Ik zou het eerst geneigd zijn om te kiezen voor Dragon Age, de sfeer, de keuzes en the amount of game-time, om nog maar te zwijgen over de graphics. Het is allemaal fantastisch. Deze game won terecht de titel van “Game of the Year” tijdens de awards in Amerika. Maar het gaat om mijn mening in dit artikel, helaas voor jullie.
Ik zeg Sunset Overdrive. Waarom? De gameplay is werkelijk fantastisch en snel en je kan van alle omgevingselementen in de game gebruik maken. Toen ik deze game gratis mocht spelen van Microsoft, was ik eerst sceptisch. Ik dacht, dit is een soort van skate-game met shooter elementen. Toch speel ik deze game regelmatig, het verveelt niet. Je kan je heerlijk jumpend, glijdend en soms vliegend een weg door het level heen banen. Ik verzamel in dit spel ook de objecten (camera’s, stinksokken, etc) omdat het een uitdaging is om ze te vinden. Ik ben een echte social gamer en soms is het dan lekker om een spel op de automatische piloot te kunnen doen terwijl je ondertussen met je vrienden aan het chatten bent via Xbox Live. Dit spel is prima te doen op de autopilot.

Monster
Als je freeroamed door de map, heb je genoeg te doen zodat het niet snel verveeld. Over de graphics kun je twisten maar ik houd ervan, lekker cartoonie, stripboekerig en erg kleurrijk. Het maakt het een feest om dit spel te spelen. Deze game is voor mij Game of the Year.

 

Flop game: WWE 2K15

Alsof 2K al niet genoeg slaag heeft gehad van mij. Het spijt me erg maar het leven kan tegenstrijdig zijn. Ze hebben een top-titel afgeleverd met NBA 2K15  en de verwachtingen voor EVOLVE zijn hooggespannen. Helaas hebben ze het niet goed gedaan met WWE 2K15. Wat had ik een zin aan deze game, ik ben namelijk gek op worstelgames. Alles leek goed. Become a pro wrestle-mode en gigantische gave, echt na te spelen, historische wedstrijden. Tot! Ik het besturingsysteem ervoer. Wat een troep! Het was voor mij onspeelbaar en de Xbox One controller heeft aardig wat klappen moeten doorstaan, het frustratie gehalte en mijn bloeddruk namen hoge waarden aan. Het was gewoon onmogelijk om de counterattacks goed te timen. Wat mij betreft een dikke onvoldoende, wat perfect aansluit op de rest van de games in 2014 die niet af waren toen ze uitkwamen. Dit is van mij een dikke onvoldoende voor Visual Concepts Yuke’s. In mijn review geef ik de game in plaats van een onvoldoende een zes. Ik denk namelijk dat de echte worstelfan, die alles nog op tv ziet, wél plezier uit de game weet te halen.

Wwe1

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties