More

  The Witcher 3: Wild hunt game details gelekt

  Één van de games waar ik dit jaar bijzonder zeer naar uitkijk is The Witcher 3 : Wild Hunt. Nu is er via het officiële forum van het spel nieuwe informatie naar buiten gekomen. In dit artikel lees je wat de belangrijkste nieuwe features zijn. 

  • Een groot aantal verschillende soorten wapens die unlocked worden als je een hoger level bereikt
  • Wapens kunnen slijten naarmate je ze veel gebruikt. Je moet bij een wapensmid onderhoud plegen, anders zullen ze kapot gaan.
  • Vijanden zullen pijlen ontwijken en tegen kunnen houden met hun schild.
  • Vijf grote skill trees waarbij vier van deze trees weer verdeeld worden in verschillende rangen met daarin weer vijf skills ( volg je hem nog?) Elke skill heeft weer vier levels die gehaald moeten worden. Het is zo veel dat ondanks dat je skills later nog kan up-levelen, het onmogelijk is alles te halen.
  • Je moet deze skills actief maken en ze dan in een slot gooien. Je kan dus maar een aantal van deze skills gebruiken. Voorbeeld: Als je bepaalde skills kiest voor Geralt, dan heeft dat effect op de andere skills die je hebt gekozen in dezelfde categorie. Je zult dus goed moeten kijken hoe bepaalde skills elkaar beïnvloeden en hoe je dit op een juiste manier moeten toepassen.
  • Er zal een dynamisch weerklimaat zijn, te denken valt aan: Dag en nacht, sneeuw, mist, storm etc
  • Slimme AI: vijanden zullen Geralt zijn routes proberen te doorkruizen en hem in een hoek proberen te drijven. Dit doen ze bijvoorbeeld door als lokaas te wachten op jou, zodat jij in een hinderlaag loopt. Als je hun leiders vermoord, zullen ze ongeorganiseerd worden.

  Al met al lijkt het heel erg tof te worden. The Witcher 3: Wild Hunt komt uit in Nederland op de Xbox One en andere devices rond 19 mei 2015

  Abonneer
  Abonneren op
  1 Reactie
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Thijs Van Abs
  Thijs Van Abs
  9 jaren geleden

  Oh man ik kijk gigantisch uit naar deze game.

  1
  0
  Ik zou graag je gedachten horen, geef een reactiex