De vijfde RPG van Spider, The Technomancer, heeft vandaag een trailer gelanceerd.

The Technomancer moet begin 2016 uit gaan komen. In deze trailer krijg je voor het eerst een kijkje in de wereld van The Technomancer en zie je de drie gevecht stijlen in beeld:

  • Staff: snelle lange afstand acties om meerdere doelen te raken
  • Rogue met mes en gun: een stijl van ontwijken, rollen en schieten
  • Verdedigen met schild en wapenstok: blokkeer en sla ze tot pulp met krachtige aanvallen

Elk van deze gevecht stijlen kan worden versterkt met de elektrische Technomancer power, die je schade weer glad strijkt en Zachariah kan deze skills gebruiken in de gevechten waarmee hij de tegenstander kan elektrocuteren, stiekem kan uitschakelen en zijn vijanden terug kan rammen op de Red Planet. In deze beelden zie je Zachariah vechten en onderzoeken in de markten en plekken in Noctis, één van de grote steden in The Technomancer. Al meer dan honderd jaar is er een breuk met de Aarde en zijn er nieuwe culturen, clans en superkrachten ontstaan op Mars.

Het draait niet allemaal om het vechten want er is ook een geweldig crafting systeem die de kwaliteiten van de kleding en de wapens kan verbeteren. Dit alles is ontworpen om te overleven of om militair sterker te worden. Allerlei actieve en passieve activiteiten kan je unlocken en upgraden in de ability tree. Hierin kan je de drie stijlen verbeteren en tevens je technomancer skills verbeteren. De game kent wel vijf verschillende manieren om quests te volbrengen en de keuzes die je hierin maakt hebben zijn weerslag om hoe het verhaal eindigt.

Wil je meer weten, lees dan de preview van Niels.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments