GreedFall aangekondigd, 17e eeuwse Technomancer?

Spiders, een studio die bekend is van Bound by Flame en het teleurstellende The Technomancer komt in 2018 met een nieuwe game. Lees en huiver..

GreedFall, 17e eeuws Barok

Van de naam krijg ik niet bepaald rode oortjes. Van het hele concept en de teaser dan weer wel. GreedFall is officieel aangekondigd en dit betekent dat de Spiders-studio een nieuwe kans krijgt om zich te bewijzen. Vooral na zo’n teleurstellende game als The Technomancer.

GreedFall wordt een game die geïnspireerd is geraakt door de barokke stijlperiode uit de 17e eeuw. De game speelt zich af op een mysterieus eiland. Een eiland dat is gevuld met vele geheimen en allerlei soorten magie. Een eiland dat bewoond wordt door kolonisten, huurlingen en schatzoekers. Een eiland… Uhh, ja… Een eiland dus.

GreedFall gaat zich sterk focussen op RPG elementen, net zoals in The Technomancer het geval was, en diepgaande interacties met andere personages. Denk dan dus aan keuzes die een invloed zullen hebben op jouw ervaring en een uitgebreid scenario aan teksten. Daarnaast zal de manier van spelen compleet keuzevrij zijn. Je kunt sluipen als Ezio of moorden als Rambo. Maar je kunt ook als hoge pief spelen en je overal uitlullen. Ook deze keuzes zullen van invloed zijn op de wereld om je heen en de manier waarop de verschillende eilandbewoners met elkaar om zullen gaan. Zo zou je dus en geheel eigen spelervaring kunnen creëren. Maar goed, dit zijn natuurlijk allemaal beloftes waarvan we nog niet weten of deze ook echt waargemaakt gaan worden (*kuch* net als Ubisoft *kuch*). Dus voor nu verwijs ik je gewoon lekker naar bovenstaande teaser en onderstaande plaatjes.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments