Ja ja, de nieuwe maand is weer in aantocht en dat betekent nieuwe games in de grote online kluis van Microsoft. Dit keer zijn het er zes! 

Next Up Hero

Deze game is op Steam al een tijdje in early access te spelen en komt nu dus ook naar de Xbox! Lekker ouderwets vechten, sterven en winnen zoals de makers zelf zeggen. Een ‘kerker’game met handgetekende helden die zich een weg moeten zien te vechten door Ventures. Bla bla, je kent het wel. Ga liever naar m’n schoonmoeder.

Mega Man Legacy Collection 2

Ja! Onze oude, vertrouwde blauwe bommengooier is helemaal terug in deze collectie klassieke Capcom-titels! Je speelt Mega Man 7 t/m 10 en daarnaast zijn alle delen volgepropt met extra content zoals potjes tegen de klok en speciale uitdagingen. Daarnaast kun je nu ook de schade die je oploopt zelf instellen, leuk voor als je met je vrienden gaat spelen ;-).

The Technomancer

“Noem een sci-fi RPG die zich afspeelt in de ruimte en het is geen Mass Effect!”. Inderdaad, The Technomancer! Grappig spelletje waarmee je met een elektrische stok je vijanden uit de weg ruimt zodat je Mars weer uit de greep van slechteriken kan bevrijden. Lijkt inderdaad erg op Mass Effect, maar dan honderd keer kutter.

Disneyland Adventures

Beleef de magie van Disneyland zoals nooit tevoren! Yeah right… In deze game loop je als jongetje, meisje of mens door Disneyland en kun je (in 4K weliswaar) avonturen beleven in attracties, uitdagende opdrachten uitvoeren en je favoriete Disney-figuren ontmoeten. Erg leuk als je kinderen hebt of als je zelf een groot Disney-fan bent, anders niet.

MotoGP 17

Mocht je last hebben van een midlifecrisis en net niet genoeg geld hebben om een motor te kopen, dan is dit zeker een leuke game. Lekker met je motor over de verschillende circuits racen en proberen de grote beker te bemachtigen. Oh, en je kunt natuurlijk ook online tegen je vriendjes rondjes rijden!

Wasteland 2: Director’s Cut

Oh god, eindelijk een noemenswaardige titel die wordt toegevoegd aan de kluis komende maand. Een keiharde post-apocalyptische RPG die je meeneemt naar een wereld waar niets meer is zoals het was. Een game met ruim 80 uur aan gameplay, ruim 150 wapens en honderden personages. Wasteland 2 is een game voor de hardcore RPG-liefhebbers en is zeker niet voor de poes weggelegd. Daar hebben we Disneyland Adventures voor.

Hupsakee! We zijn er weer doorheen voor deze maand en dat doet me goed. Naast het feit dat bovenstaand lijstje niet heel bijzonder is, is het natuurlijk ook gewoon tijd om deze maand af te sluiten met een mooi glas geel goud en heerlijk het weekend in te gaan. Proost!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments