Oh, oh, oh. Het lekt. We komen emmers tekort en er is geen hozen aan. De een na de andere ‘lek’ komt in aanloop naar de E3 langs. Is dit er een van de nieuwe Splinter Cell?

Het kan van alles zijn dus zeggen doet het eigenlijk weinig. Waar gaat het om? Op de site van Gamestop was een nieuw item neergezet, een replica van de nachtkijker van Sam Fisher. Op zich kan dit van alles zijn maar het wordt pas verdacht als zo’n advertentie ineens weer verdwijnt van de site. Gelukkig bestaat er zoiets als Google Cache die dit soort plaatsingen opslaat.

Dit riekt altijd een beetje naar iemand die zijn mond voorbij heeft gepraat of, in dit geval, zijn code te vroeg heeft gemorst. Dus wat ons nog rest is dat we maar speculeren en hopen. De datum waarop dit object uit zou komen is 1 november, zou dat ook een releasedatum van de game kunnen zijn? We hopen dus maar dat dit echt een collectible is die te maken heeft met een nieuwe Splinter Cell. Want opnieuw met Sam Fisher gaan werken, dat heeft al veel te lang geduurd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties