Tom Clancy’s The Division: Heartland, de aankomende gratis PvEvP, survival-actie shooter, maakte eerder dit jaar zijn cinematische debuut en toonde de stad Silver Creek. Sindsdien wachten we vol spanning op meer informatie. Er lijkt nu eindelijk -een soort van- nieuws.

De populaire Tom Clancy-franchise werd door Eurogamer gespot, in Taiwan om precies te zijn. Ubisoft, de ontwikkelaar van Heartland, heeft in het land een age-rating voor Heartland aangevraagd en ontvangen. En dat is goed nieuws! Een dergelijke rating wordt vaak in de laatste maanden voor release aangevraagd. De rating adviseert vanaf welke leeftijd een game gespeeld kan worden. In het geval van The Division: Heartland wordt een leeftijd van 15 geadviseerd, vanwege ‘geweld en ongepast taalgebruik’.

The Division: Heartland stond oorspronkelijk gepland voor 2021, maar was voor onbepaalde tijd uitgesteld. Of de game komende maanden uit gaat komen is door Ubisoft nog niet bevestigd, maar deze nieuwe ontwikkeling lijkt hier wel bij te passen. Mogelijk horen we op 7 december 2023 meer, want dan vinden The Game Awards plaats. Tijdens de jaarlijkse awards worden vaak nieuwe games aangekondigd die in het nieuwe jaar uit zullen komen. Mogelijk horen we hier meer over Heartland. Fingers crossed!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties