Terry Crews ziet er al uit als een Crackdown agent, daarom was zijn stukje tijdens de trailer van Crackdown 3 ook zo perfect! Maar wisten jullie dat hij ook gewoon in de game te spelen is? Hij vroeg er zelf om.

Bij Sumo Digital, de ontwikkelaar van Crackdown 3, stonden ze er ook van te kijken. “Terry Crews vroeg ons gewoon, ‘kan ik ook in de game komen?’ en waren van, ‘ja, tuurlijk kun je in de game komen” vertelde Design Director Gareth Wilson. “Deze gast, hij is levend, hij is een levende agent. Hij lijkt op een agent, wat idioot is.”

Bekijk hier de trailer nog eens:

De ontwikkelaar ging zelfs verder een maakte een echte agency-pak voor de acteur. Deze is ook te zien in bovenstaande trailer.

“Toen we deze live footage deden hadden we een maatwerk agency-pak voor hem. Hij gaf zijn afmetingen door aan de jongens die het maakten en ze zaten achterin en zeiden, ‘nee, hier moet iets mis mee zijn'”

Tijdens de opnames spande hij z’n spieren even aan en de stukjes vlogen van het pak. Met een beetje tape en lijm konden ze door de opnames komen. Wilson zei met een lach: “maar ja, die gast is een beest”.

Wilson bevestigde verder dat Crews in eerste instantie een NPC zou worden die een rol zou spelen in het verhaal, maar dat veranderde al gauw naar een speelbaar karakter omdat de acteur dat vroeg. “Kun je me ook een soort van speelbare gast maken?” vroeg Crews, waarop de Wilsons jongens antwoorden “we kunnen dat zeker doen.”

Bekijk ook meer, en betere, gameplay met uitleg van de ontwikkelaars in onderstaande video:

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties