Eindelijk! Het vierde deel uit de Telltale serie Game of Thrones komt over een weekje in de Xbox Store. En dat vieren we met deze mooie trailer.

Dit deel, de vierde uit de in totaal uit zes delen bestaande serie, zal “Sons of Winter” gaan heten en komt 27 mei uit op de Xbox One en Xbox 360. Wat gaan de Forresters in dit deel allemaal beleven. Telltale heeft een tipje van de sluier opgelicht:
In deel 4 zal het lot van deze uit elkaar gerukte familie op een wankele zijn. Geen van hun medestanders is veilig. Een onverwachte ontmoeting geeft Rodrik een nieuwe kans om Ironrath te bevrijden uit de klauwen van Whitehill. Maar omdat de jonge Ryon Forrester nog steeds gevangen zit, moet hij voorzichtig te werk gaan. Gared moet Castle Black verlaten en beyond the Wall gaan om op zoek te gaan naar het mysterieuze North Grove waardoor hij confrontaties riskeert met de Wildlings. In King’s Landing is de bevolking nog aan het bekomen van de dood van een royalty en speelt Mira voorzichtig spelletjes in een politiek waarin geheimen worden gebruikt als handelswaar. Ver weg in Essos infiltreert Asher de slavenstad Meereen in opdracht van Daenerys Targaryen. Zal zijn vriendschap overleven als er herinneringen naar boven komen die eigenlijk beter vergeten hadden moeten worden?

GoT41
De aflevering zal €4,99 gaan kosten of, als je nog moet beginnen met deze serie, betaalt je €29,99 voor deel 1 t/m 6. Of als je, zoals ik, van het foutje in de store hebt geprofiteerd…kost dit deel je niks meer. Winter is coming!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties