Seizoen 5 van de HBO serie is pas geleden geëindigd met een ton aan cliffhangers. Is Jon Snow echt dood? Wat is er gebeurd met Sansa? Gelukkig hebben we de Telltale serie nog. Deel 5 komt er aan.

Game of Thrones: A Telltale Games Series Episode 5 – ‘A Nest of Vipers’ komt volgende week uit. We hebben alvast een trailer voor jullie in de aanbieding. Dit is het één-na-laatste deel en dus de opmars naar het laatste deel. De Xbox One versie zal vanaf 22 juli in de Xbox Store te krijgen zijn.

CYQ8wYU[1]

Over deze aflevering:

De acties die de Forresters nu ondernemen zijn vitaal voor het voortbestaan van hun huis. Rodrik’s samenwerking met Huis Glenmore en het tarten van de Whitehills heeft de aandacht getrokken van een nog groter gevaar, Ramsay Snow. Aan de andere kant van de Narrow Sea in Essos, waar Mereen nu een vrije stad is, is Asher bijna klaar met het vormen van een leger waarmee hij zo snel mogelijk naar huis moet om zijn familie te redden. In King’s Landing zijn Mira’s acties bij de kroning van Tommen niet aan de aandacht van Margeary Tyrell ontsnapt. Cersei realiseert zich dat de hofdame haar met haar politieke spelletjes zou kunnen helpen. Ook achter de Wall hebben de niet zo voor de hand liggende vrienden van Gared weinig zin in de zoektocht naar de North Grove… maar zo diep in de witte wildernis hebben de Crows en de Free Folk één gezamenlijke vijand, winter is coming!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments